top of page

Vi hjelper med å nå flere potensielle kunder

 I dagens samfunn er media rundt oss, enten vi vil det eller ei. Derfor bør digital markedsføring være en essensiell del av markedsføringsstrategien.  Vi i kollektivMedia spessialiserer oss i søkemotorannonsering og sosiale medier. Dette er virkemiddel for å kunne innehente  nye, større kunder og utvikle eksisterende kunder til å bli enda mere lønnsomme. 

iStock-1290166119.jpg

?Hvorfor bruke google ads

 Google Ads fører kunder som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester opp mot deres virksomhet. På denne måten kan man nå frem kunder som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester. Det er 3,5 millioner norske innebyggere som bruker internettet daglig, hvorav 85% bruker google som søkemotor. Dette tilsvarer et rekkevidde på  i underkant av 3 000 000 potensielle kunder

(SoMe) Sosiale medier 

Sosial markedsføring er ti ganger mer kostnadseffektiv en annen tradigsjonell markedsføring. Dette er dersom det blir gjort riktig. Sosial markedsføring behøver ikke være en stor kostnad, men dersom det ikke er gjort riktig kan man risikeres å bruke mye tid på dette. 

Annonseplassering

Vi blir sammen enige om hvilken type annonsering som kan gir deg mest mulig utbytte. Vi i KollektivMedia er opptatt av at våre kunder ser resultater. På denne måten skaper vi gjensidig tillitt til våre samarbeid. Bestill en gratis og uforpliktende kosultasjon med en av våre rådgivere. 

Kontakt
iStock-1290166119.jpg
Bestill en gratis konsultasjon

 

Takk for at du tar kontakt!

bottom of page